VitaVisie maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Ervaringen van BEMER gebruikers

Op deze pagina leest u enkele ervaringen van klanten van VitaVisie, zodat u een idee heeft van de mogelijke toepassingen van deze therapievorm.

16 september 2018 Hans Innemée:
"Op 1 juni liep ik, na een struikeling over een verdwaald obstakel, een flinke schouderblessure op. Na een bezoek aan huisarts en fysiotherapeut werd mij verteld dat het herstel wel ’n halfjaar tot ’n jaar in beslag zou kunnen gaan nemen. Daags na mijn bezoek aan mijn fysiotherapeut heb ik een BEMER gehuurd bij VitaVisie en heb deze consequent 2 x daags gebruikt gedurende 4 weken
Je merkt er weinig tot niets van omdat het niet trilt of je merkbaar verwarmt. Bij mijn controle na 4 weken was m’n fysiotherapeut verbaasd over de enorme vooruitgang en mobiliteit van mijn schouder en arm. Niet belasten maar bewegen en zorgen dat mijn schouder beter werd doorbloed heeft het herstel zeker sterk positief beïnvloed."

28 juli 2017 Henk en Jacqueline:
"Via mijn Osteopaat hebben wij kennis gemaakt met het Bemer systeem, maar we hadden nog veel vragen en kwamen in contact met Bemer partner Anton Appelo.
We hebben bij hem 8 weken een systeem gehuurd. Wij merkte dat we door het dagelijks gebruik meer energie kregen en opkomende verkoudheden verdwenen. De bloeddruk van mijn man bleek gedaald en bleef stabiel lager dan voorheen. De huisarts overweegt de medicatie te halveren als dit zo blijft. Ook was de dikte van zijn trombosebeen sterk afgenomen en was de INR waarde sterk afgenomen en kon gestopt worden met de bloedverdunners. Zelf gebruik ik de Bemer voor mijn geregeld pijnlijke onderrug en kan op die manier de pijnklachten behandelen en controleren.
Onze buurvrouw lijdt aan fibromyalgie en heeft al 30 jaar pijn, met name in de heup en onderrug. Zij heeft ook gedurende acht weken bij Anton Appelo een Bemer systeem gehuurd. Al na 5 dagen voelde zij grote verbetering en is ze vrijwel geheel van de pijnen op die plekken af. Haar echtgenoot heeft de terugkerende pijn in een kniegewricht behandeld en heeft ook na twee weken al verbetering geconstateerd.
Wij hebben na die huurperiode van 8 weken een eigen Bemer systeem aangeschaft en zijn daar erg tevreden over. Deze gaat ook mee met vakantie naar de camping in de caravan. We zijn nooit meer verkouden geweest, geen griep gehad, wondjes genezen sneller en we voelen ons er fit bij !!!"


14 juli 2017 mw. J.Kamman (1934) te Rijen:
"Sinds februari 2016 plaats ik elke ochtend de BEMER-spot op mijn onderrug. Hiermee kan ik de chronische rugpijn, veroorzaakt door een scoliose en 4 ingezakte rugwervels door osteoporose effectief bestrijden. Jarenlang heeft deze pijn mij belemmerd in mijn handelen. Het is een wonderlijke ervaring om vrij te zijn van mijn chronische rugpijn door de werking van de BEMER therapie. Ook mijn broer heeft verlichting van zijn klachten aan de luchtwegen door gebruik van de BEMER-spot."

27 juni 2017 mw. H.Beun (1947) te Wijchen:
"Al bijna twee jaar ben ik in het bezit van een Bemer. Deze zet ik deze 's morgens en 's avonds aan. Ben laag begonnen en gebruik de BEMER nu op stand 5 omdat ik dat het prettigst vind. 10 jaar geleden is bij mij osteoporose vastgesteld d.m.v. een Dexa scan.
Bij controle 3 jaar geleden bleek het ongeveer gelijk gebleven. Afgelopen week is er weer een controle scan gedaan, en wat blijkt nu........geen osteoporose meer!
Ook had ik al jaren hart klachten, na een hartkatheterisatie bleken mijn aderen nu helemaal schoon! Echt bijna niet te geloven! Wat ben ik blij met mijn Bemer!"