VitaVisie maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Centropix Kloud

De nieuwe generatie PEMF therapiesystemen met de meest recente therapiesignalen van Prof. Dr. Kafka zijn de Kloud Maxi en Kloud Mini. De werking van beide systemen is identiek. De verschillen zitten in de afmeting en de prijs.

De Kloud Maxi (169*68cm) kost 2990,= euro incl. BTW en verzendkosten.
De Kloud Mini  (110*43cm) kost 2390,= euro incl. BTW en verzendkosten.
De Kloud Complete (maxi en mini samen!) kost 4990,= euro incl. BTW en verzendkosten.

In 1998 kreeg Louis Ignarro de Nobelprijs voor de ontdekking van de rol van stikstof- monoxide (NO) in het lichaam met o.a. de volgende consequenties:
- vermindering van chronische ontstekingen
- verbeterde doorbloeding in de microcirculatie
- verbeterde doorstroming in het lymfesysteem
- stimulering diverse groeifactoren

In 2009 heeft hij een wetenschappelijk artikel gepubliceerd over het evidence-based effect van PEMF therapie bij plastische chirurgie. Dit is terug te vinden in PubMed naast honderden andere artikelen over het gebruik van PEMF therapie. Deels zijn deze gebaseerd op studies met PEMF systemen uit de vorige eeuw.
 
Sindsdien heeft de ontwikkeling van PEMF signalen niet stilgestaan. In 2009 heeft Prof. Dr. Kafka zijn bekende breedband signaal uit 1998 verbeterd naar een extreem breedband signaal. Dit signaal is niet toegepast in een commercieel verkrijgbaar therapie systeem. In 2020 heeft hij dit nog verder ontwikkeld door het signaal uit 2009 te moduleren, waardoor het geen constant signaal meer is, maar een veelvoud van signalen die gedurende de behandelingen variëren. Deze zijn nu beschikbaar in de Kloud.

De Kloud onderscheidt zich van alle andere PEMF systemen. De variëteit in frequenties en amplitude is enorm toegenomen. De techniek heet daarom geen PEMF meer maar PEMA, Pulsed Electro Magnetic Activation. Hierdoor worden veel meer processen gestimuleerd en cascades in gang gezet. De Kloud systemen zijn hierdoor veel effectiever.

De Kloud's zijn standaard voorzien van 5 programma's voor verschillende toepassingen:
- Relaxer
- Balancer
- Energizer
- Synchronizer
- Transformer

U kunt voor meer informatie nu al kijken op onze internationale Centropix website. Op deze website kunt u linksboven de gewenste taal instellen. Momenteel is dat Engels, Duits of Pools.

De systemen zijn ook direct te bestellen via onze webshop. Momenteel is deze alleen beschikbaar in het Engels en Duits. In de toekomst wordt deze ook beschikbaar in het Nederlands.
Kloud