VitaVisie maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Ervaring bij diabetes

Ervaring bij diabetes

De blauwe cirkel is het internationale symbool voor diabetes mellitus. Deze welvaartsziekte neemt ongekende vormen aan. Oorzaken als stress en verkeerde voeding zijn vaste onderdelen van onze Westerse levensstijl. De gevolgen kunnen ernstig zijn, zoals slechte wondgenezing, polyneuropathie (een aandoening aan de perifere zenuwen die gepaard kan gaan met pijn, jeuk, een brandend gevoel of juist gevoelloosheid in de armen en de benen) tot zelfs amputaties aan toe.

Recentelijk heb ik in mijn praktijk mogen ervaren dat een diabetespatiënt met polyneuropathie al na 3 weken BEMER gebruik een vermindering van de klachten kon waarnemen. Wilt u weten of dit voor u ook toepasbaar is? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.