VitaVisie maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Behandeling decubitus (doorlig wonden)

Behandeling decubitus (doorlig wonden)

Bij problemen met wond genezing zoals bij decubitus (doorlig wonden) is het van belang om het zelf genezend vermogen van het lichaam te stimuleren. Een belangrijke randvoorwaarde is een goede doorbloeding in de kleinste bloedvaten, de microcirculatie.

Dit is op zich geen nieuws, maar wel de moeite waard om nogmaals onder de aandacht te brengen. Recentelijk heeft één van mijn cliënten dit zelf ook mogen ervaren. De behandeling van decubitus bij een gezinslid leverde al enige tijd problemen op.

Na overleg hebben we besloten de Fysische vasculaire therapie van BEMER in te zetten. Binnen 5 weken waren de wonden dicht. Dit was een mooi resultaat en de cliënt is erg tevreden en blijft de therapie gebruiken.

Wilt u weten of dit voor u ook van toepassing is? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.