VitaVisie maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Tip 1: behandelen wonden

Tip 1: behandelen wonden

Bij het behandelen van wonden zoals decubitus kan naast het gebruik van de B.Body voor het hele lichaam lokaal intensief behandeld worden met de B.Spot, B.Pad of B.Sit. Welke het meest geschikt is, is afhankelijk van de plaats en grootte van de wond.

Omdat deze intensief applicatoren 3 maal sterker werken dan de B.Body is het aan te raden om bij de behandeling van wonden gebruik te maken van de standaard programma's die zowel op een BEMER Pro-set als Classic-set te vinden zijn. Bij gebruik van een programma neemt de behandelintensiteit gedurende de behandeling toe.

Begin met P1 en wanneer dit comfortabel is voor de te behandelen persoon, schakel dan bijvoorbeeld na een week over naar P2. Bij gevoelige personen is het ook een suggestie om eerst te behandelen met een lage constante intensiteit en pas later over te schakelen op het gebruik van de programma's.

Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.