VitaVisie maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Waarom werk ik met BEMER?

Het is mijn jarenlange ervaring dat een therapie betere resultaten oplevert wanneer deze eenvoudig toepasbaar is, waardoor er een hoge therapietrouw ontstaat.

De Fysische vasculaire therapie van BEMER voldoet uitstekend aan deze randvoorwaarde. Het gebruik is zeer eenvoudig en zeker bij gebruik van de B.Body in bed is de therapietrouw erg hoog. 

Sinds ik in 2014 gestart ben met het toepassen van deze therapievorm heb ik mogen ervaren dat er voor de patiënt/cliënt vaak op eenvoudige wijze goede resultaten te behalen zijn, waarna ik me hierin verder ben gaan specialiseren.

Met ingang van 1 januari 2017 leg ik mij helemaal toe op het integreren van BEMER in behandelingen binnen de reguliere en complementaire zorg. De kracht van het systeem ligt in de eenvoud. Het verbeteren van de doorbloeding  staat aan de basis van het goed functioneren van het lichaam, zowel bij mens als dier.

Het is mijn doel om BEMER de bekendheid te geven die het verdient. Om die reden geef ik met regelmaat lezingen en trainingen over de werking en toepassing van deze therapievorm.