VitaVisie maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

VitaVisie is een activiteit van ing. Anton Appelo

“Ik heb een achtergrond in het bedrijfsleven en techniek. Met deze zakelijke houding ben ik me gaan verdiepen in geneeskunde. Het werd me duidelijk dat er in de geneeskunde meer wegen naar Rome leiden dan die je als patiënt gebruikelijk worden aangeboden. Zo is het zinvoller om de oorzaak van gezondheidsproblemen te achterhalen en te behandelen dan de symptomen te bestrijden. Hierbij is het dan ook aan te raden gebruik te maken van de logische volgordes van herstel van het menselijk lichaam.

Van 2011 tot eind 2016 heb ik een natuurgeneeskundige praktijk gehad, waarin ik gebruik heb gemaakt van de kennis en inzichten van meerdere geneeskundige systemen, welke deels vertaald zijn naar moderne computertechnieken. Waar nodig heb ik ook gebruik gemaakt van analyses op basis van laboratorium onderzoeken. Omdat deze werkwijze afwijkt van de aanpak door regulier opgeleide artsen wordt deze gecategoriseerd als “complementaire geneeskunde”.

Vanaf 2014 ben ik gebruik gaan maken van magneetveld therapie systemen voor thuisgebruik. In 2021 ben ik overgestapt op de nieuwe generatie therapie systemen. Zie de volgende pagina waarom ik me hier helemaal op heb toegelegd.

Gevolgde relevante opleidingen
  • HBO Analytische Chemie
  • HBO Medische Basiskennis
  • HBO opleiding tot BOCAM therapeut op basis van Traditionele Chinese    Geneeswijzen
  • I-Health therapeut
  • Therapeutische Microbiologie
  • Bij- en nascholingen op het gebied van: TCM, i-Health, orthomoleculaire geneeskunde en immunotherapie